Naravno maslo za telo Mia -Za svilnato mehko kožo

20,90 

Karitejevo in kokosovo maslo, obogateno z mandljevim in eteričnimi olji

Bogato in hranljivo naravno maslo za vsakodnevno nego telesa

Mnoge ženske pravijo, da jim pri negi izsušene kože ne pomaga nobena krema ali mleko za telo. Razlog se večinoma skriva v tem, da se kreme in mleko za telo po nanosu že po nekaj minutah vpijejo, posledično pa se hitro spet pojavi občutek suhe kože. Po drugi strani pa naravno maslo za telo Mia ustvari zaščitni sloj, ki preprečuje izgubo vlage, hkrati pa kožo intenzivno nahrani.

Že po prvi uporabi masla bo vaša koža mehka, navlažena in manj zategnjena, po več dneh uporabe pa boste opazili, da je tudi čez dan manj suha. Maslo je namreč kombinacija vrhunskih sestavin, kar se čuti že takoj po nanosu.

Maslo lahko uporabite vsak večer skupaj z ajurvedsko samomasažo, pri čemer se bo vaše telo po dnevu sprostilo in pripravilo za spanje. Navodila za samomasažo z maslom najdete pod zavihkom »Navodila za uporabo«. 🙂

Poleg tega pa maslo, zahvaljujoč eteričnemu olju vanilije in lotusa, čudovito diši. To je še en razlog več, da se boste vsak dan veselili svoje večerne rutine, ko boste svoji koži privoščili le najboljše in se pri tem še razvajali z omamnimi vonji. Ker si zaslužite le najboljše.

Naravno maslo za telo Mia -Za svilnato mehko kožo

20,90 

Kategorija: