Darilni set šampon in balzam + krtača za masažo lasišča

64,70 

Kombinacija masažne krtače za lasišče in šampona ter balzama Mia je zmagoviti trio za vaše lase. Masažna krtača globinsko očisti lasišče, kar šamponu in balzamu Mia omogoča še boljšo absorpcijo in učinkovitost.

S pomočjo krtače se lasišče temeljito očisti, odstranijo se odmrle celice in prhljaj kar zagotavlja, da šampon in balzam prodreta globoko in delujejta še bolj učinkovito.

Uporaba masažne krtače Mia pospeši prekrvaitev lasišča kar pospeš rast las in hkrati krepi njihovo strukturo. S masažo lasišča pred umivanjem ter uporabo šampona in balzama Mia lasje resnično zaživijo in zablestijo v vsem svojem sijaju.

Najnižja cena v zadnjih 30 dneh: 

64,70 €

V kompletu prejmete:

Krtača za masažo lasišča:

Krtača za masažo lasišča je edinstven pripomoček , ki se ga uporablja med samim umivanjem las . Ne le, da globinsko očisti celotno lasišče, kar omogoča, da šampon in drugi izdelki bolje učinkujejo, ampak tudi pomaga preprečevati kasnejše mastenje las.

Piling učinek krtače poskrbi za odstranitev odmrlih celic, zavira nastajanje prhljaja, spodbuja prekrvavitev lasišča in s tem krepi las po celotni dolžini ter pospeši njihovo rast.

Lasje posledično manj izpadajo so močnejši in gostejši . Je izjemna dopolnitev k Mia šamponu in balzamu. Krtača Mia je primerna za vse starosti in vse tipe las. Lase ne vozlja.

Rezultat redne uporabe Mia šampona, balzama in krtače? Dolgi, močni, gosti lasje in sijoči lasje,ki manj izpadajo.
Dodaten plus : anti-stresna masaža , ki lahko pomaga pri blaženju glavobolov.

Zakaj izbrati izdelke Mia naravna kozmetika?

Ker boste z njihovo uporabo naravno(st) čudovite.
Skrbno izbrane naravne sestavine lokalnih dobaviteljev, podprte s strokovnim znanjem in pozitivnimi uporabniškimi izkušnjami, ustrezajo vsem zahtevanim standardom naravne kozmetike.

Anti-age krema

100% naravna

Anti-age krema

100% narejeno z ljubeznijo

Anti-age krema

izdelana
v sloveniji

Za-vso-druzino

Primerna za celo družino

Ni testirana na živalih

Ni testirana na živalih

Brez umetnih dodatkov

Brez umetnih dodatkov

Darilni paket
Darilni set šampon in balzam + krtača za masažo lasišča