Pravilna uporaba naših kozmetičnih izdelkov

Spoštovani naši cenjeni uporabniki,

Zavedamo se, kako pomembno je, da naši kozmetični izdelki prispevajo k vašemu zdravju in dobremu počutju. Da bi dosegli najboljše rezultate in zagotovili varnost, vas prosimo, da se držite naslednjih smernic za pravilno uporabo naših izdelkov:

1. Pred uporabo preberite navodila: Preden začnete uporabljati naše izdelke, skrbno preberite priložena navodila in se prepričajte, da ste razumeli pravilno uporabo.

2. Preizkusite na majhnem predelu kože: Pred prvo uporabo izdelka ga preizkusite na majhnem predelu kože, da se izognete morebitnim alergijskim reakcijam.

3. Uporabljajte v skladu z navodili: Upoštevajte navodila za uporabo, ki so priložena vsakemu izdelku. Ne prekoračite priporočenih količin ali pogostosti uporabe.

4. Shranjujte pravilno: Izdelke shranjujte na suhem in hladnem mestu, stran od neposredne sončne svetlobe.

Ne uporabljajte po datumu uporabe: Ne uporabljajte izdelkov po preteku roka uporabe.

Opravite testiranje Občutljivosti: Če ste občutljivi na določene sestavine, opravite testiranje občutljivosti pred redno uporabo izdelka.

Posvetujte se s strokovnjakom: Če imate kakršna koli vprašanja ali skrbi glede uporabe naših izdelkov, se posvetujte s strokovnjakom za nego kože ali dermatologom.

Vaše zdravje in dobro počutje sta za nas izjemno pomembna, zato vas prosimo, da se držite teh smernic za varno in učinkovito uporabo naših kozmetičnih izdelkov. Za dodatna vprašanja ali nasvete smo vedno tu, da vam pomagamo.

Zahvaljujemo se vam za zaupanje in izbiro naših izdelkov.