Komplet za dnevno čiščenje in nego kože

55,40 

Redno čiščenje in vlaženje kože je vsekakor eden izmed najbolj pomembnih dejavnikov za zdrav videz tvoje kože. Zato smo v tem kompletu združili tri izdelke kateri ti ob redni in pravilni uporabi zagotavljajo lepo, negovano in zdravo kožo!

Vsak izdelek opravlja svojo vlogo v procesu čiščenja, odstranjevanja ličil ter vlaženja tvoje kože. V kompletu boš prejela naravno micelarno vodo z aloe vero in izvečkom čarovniške lešnice, čistilno peno z vrtnico in miro ter kremo za obraz Mia.

V kompletu prejmete:


Navodila za uporabo

  1. KORAK: Micelarna voda za obraz

Micelarno vodo nanesemo na bombažno blazinico in z njo nežno obrišemo obraz, da odstranimo ličila, odvečno umazanijo in maščobo. Micelarna voda ne potrebuje izpiranja zato je odlična tudi za hitro čiščenje, še posebej kadar ste v naglici.

Več o micelarni vodi si preberi TUKAJ.

  1. KORAK: Čistilna pena z vrtnico in miro

Čistilno peno v velikosti oreha iztisnite na dlan in jo spenite. S krožnimi gibi nežno vtrite peno po obrazu, nato jo sperite z mlačno vodo. Čistilna pena bo odstranila preostanek umazanije ter pripomogla k globinskemu čiščenju por.

Več o peni si preberi TUKAJ.

  1. KORAK: Naravna krema Mia

Kremo s krožnimi gibi nanesite na očiščen obraz in dekolte. Ta nežna naravna krema je primerna tako za dnevno kot nočno nego kože obraza.V njej smo združili sestavine, ki so še posebej primerne za občutljivo in suho kožo. Vsebuje le prvovrstne naravne sestavine, ki kožo nahranijo, navlažijo in zaščitijo pred škodljivimi zunanjimi vplivi. Krema se lepo vpije, na koži pa ostane žameten občutek še dolgo po nanosu.

Več o kremi si preberite TUKAJ.

Zakaj izbrati izdelke Mia naravna kozmetika?

Ker boste z njihovo uporabo naravno(st) čudovite.
Skrbno izbrane naravne sestavine lokalnih dobaviteljev, podprte s strokovnim znanjem in pozitivnimi uporabniškimi izkušnjami, ustrezajo vsem zahtevanim standardom naravne kozmetike.

Anti-age krema

100% naravna

Anti-age krema

100% narejeno z ljubeznijo

Anti-age krema

izdelana
v sloveniji

Za-vso-druzino

Primerna za celo družino

Ni testirana na živalih

Ni testirana na živalih

Brez umetnih dodatkov

Brez umetnih dodatkov

Komplet za dnevno čiščenje in nego kože
Komplet za dnevno čiščenje in nego kože