Anti-age krema Mia

34,90 

ANTI-AGE KREMA s koencimom Q10, hialuronsko kislino in organskim šipkovim oljem.

Zakladnica skrbno izbranih naravnih sestavin, ki koži povrnejo mladosten sijaj.

Najnižja cena v zadnjih 30 dneh: 

ČE ŽELITE OHRANITI MLADOSTEN VIDEZ VAM ZA TO NI TREBA K LEPOTNEMU KIRURGU

Stres, onesnaženost, premalo spanja in dehidracija vplivajo na to, da se na koži na obrazu že zelo hitro začnejo kazati znaki staranja. Poleg tega pa je koža na obrazu izpostavljena tudi škodljivim sončnim žarkom, ki še pospešujejo njeno staranje.

Strokovnjaki danes priporočajo, da začnemo anti-age kremo uporabljati že po 30. letu starosti.

Anti-age krema Mia vsebuje izjemno učinkovito kombinacijo koencima Q10, hialuronske kisline in organskega šipkovega olja.

Anti-age krema Mia

Skrbno izbrane naravne sestavine!

Ta čudovita naravna negovalna krema za obraz blagodejno deluje na suho kožo. Krema je primerna za nego tako zrele kože kot tudi za mlajšo kožo, ki kaže znake utrujenosti. Vaša koža bo že po prvem nanosu videti bolj  sijoča.

NARAVNE SESTAVINE

Anti-age krema Mia je idealna, če ...

Paket za intenzivno nego kože po 30. letu

Masaža za naravni lifting obraza

Kremo vsako jutro in večer nanesite na očiščeno in tonizirano kožo na obrazu in vratu. Nežno jo vtrite in uživajte v njeni mehki strukturi in omamnem vonju. Krema se hitro vpije in ne pušča mastnih sledi.

1

Prvi korak

Vrat in limfe

Masažo začnite pod ušesi in na vratu. V limfah se namreč zadržuje veliko toksinov, z masažo pa jih boste sprostili v limfni sistem, namesto da bi se začeti nabirati v obrazu. Masirajte s počasnimi krožnimi gibi. Nato petnajst sekund še nežno gladite od spodnjega dela vratu do brade, da spodbudite limfno drenažo.

2

Drugi korak

Brada in obraz

Tudi predel okrog brade zmasirajte z nežnimi krožnimi gibi. Začnite na sredini brade in masirajte na obeh straneh vse do ušes. Nato zmasirajte ličnice. Vedno krožite navzgor, saj tako pomagate učvrstiti obrazne mišice. Pri masaži uporabljajte Mia anti-age kremo, sprostite se, počasi dihajte in uživajte v prijetnem občutku in vonju.

3

tretji korak

Ustnice

S kazalcem in palcem zmasirajte ustnice. Nato jih desetkrat zgladite. Masirajte mišic okrog ustnic prepreči nastajanje finih gubic, ki jim pravimo tudi smejalne. Hkrati pa to pomaga tudi povečati ustnice, zaradi česar smo videti mlajše.

4

četrti korak

Predel okrok oči

Začnite pri obrveh. Z majhnimi krožnimi gibi masirajte do zunanjih kotičkov oči, nežno nadaljujte pod njimi in končajo na notranji strani oči. S kazalcema zmasirajte tudi predel pod obrvmi. Masaža okrog oči sprošča, poleg tega pa bo pomagala, da boste videli bolj sveži, saj bodo vaše oči videti večje, zato vam jo še posebej priporočam zjutraj.

Zakaj izbrati izdelke Mia naravna kozmetika?

Ker boste z njihovo uporabo naravno(st) čudovite.
Skrbno izbrane naravne sestavine lokalnih dobaviteljev, podprte s strokovnim znanjem in pozitivnimi uporabniškimi izkušnjami, ustrezajo vsem zahtevanim standardom naravne kozmetike.

Anti-age krema

100% naravna

Anti-age krema

100% narejeno z ljubeznijo

Anti-age krema

izdelana
v sloveniji

Za-vso-druzino

Primerna za celo družino

Ni testirana na živalih

Ni testirana na živalih

Brez umetnih dodatkov

Brez umetnih dodatkov

Anti-age krema Mia
Anti-age krema Mia