Komplet za dnevno in večerno intenzivno nego kože po 30.letu

68,40 

Čiščenje kože je ključen korak pri negi kože, saj zagotavlja, da koža lahko učinkovito absorbira in izkoristi negovalne izdelke. Pomembna trojica izdelkov v  rutini nege kože vključuje micelarno vodo, ki nežno odstrani nečistoče in ličila, pena za čiščenje,ki prodre v pore in pomaga odstraniti odvečno olje in nečistoče, kar zmanjšuje tveganje za nastanek ogrcev in mozolje in naš BEST SELLER Anti-Age kremo Mia, ki nudi aktivno nego in zaščito pred znaki staranja. Skupaj ta poskrbijo za sijočo in napeto kožo.

Redno čiščenje in vlaženje kože je vsekakor eden izmed najbolj pomembnih dejavnikov za zdrav videz tvoje kože. Zato bodo ti trije izdelki postali nepogrešljiv del tvoje dnevne nege kože! Vsak izdelek opravlja svojo vlogo v procesu čiščenja, odstranjevanja ličil ter vlaženja tvoje kože. V kompletu boš prejela naravno micelarno vodo z aloe vero in izvečkom čarovniške lešnice, čistilno peno z vrtnico in miro ter Anti-agre kremo Mia.

V kompletu prejmete:


Navodila za uporabo

  1. KORAK: Micelarna voda za obraz

Micelarno vodo nanesemo na bombažno blazinico in z njo nežno obrišemo obraz, da odstranimo ličila, odvečno umazanijo in maščobo. Micelarna voda ne potrebuje izpiranja zato je odlična tudi za hitro čiščenje, še posebej kadar ste v naglici.

Več o micelarni vodi si preberi TUKAJ.

  1. KORAK: Čistilna pena z vrtnico in miro

Čistilno peno v velikosti oreha iztisnite na dlan in jo spenite. S krožnimi gibi nežno vtrite peno po obrazu, nato jo sperite z mlačno vodo. Čistilna pena bo odstranila preostanek umazanije ter pripomogla k globinskemu čiščenju por.

Več o peni si preberi TUKAJ.

  1. KORAK: Anti-age krema Mia

Kremo s krožnimi gibi nanesite na očiščen obraz in dekolte. Ta čudovita naravna negovalna krema za obraz bo vapi kožo intenzivno navlažila in nahranila s skrbno izbranimi naravnimi sestavinami, ki pomagajo pri zmanjšanju gub in odpravljanju vidnih znakov utrujenosti. Zato bo redna uporaba te kreme povzročila mogočne spremembe v videzu in občutku kože. Krema je primerna za nego zrele kože kot tudi za mlajšo kožo, ki kaže znake utrujenosti.

 

Več o kremi si preberite TUKAJ.

Zakaj izbrati izdelke Mia naravna kozmetika?

Ker boste z njihovo uporabo naravno(st) čudovite.
Skrbno izbrane naravne sestavine lokalnih dobaviteljev, podprte s strokovnim znanjem in pozitivnimi uporabniškimi izkušnjami, ustrezajo vsem zahtevanim standardom naravne kozmetike.

Anti-age krema

100% naravna

Anti-age krema

100% narejeno z ljubeznijo

Anti-age krema

izdelana
v sloveniji

Za-vso-druzino

Primerna za celo družino

Ni testirana na živalih

Ni testirana na živalih

Brez umetnih dodatkov

Brez umetnih dodatkov

Komplet za dnevno in večerno intenzivno nego kože po 30.letu
Komplet za dnevno in večerno intenzivno nego kože po 30.letu