Popolna intezivna nega kože obraza

53,40 

Osnova nege kože je čiščenje kože, saj je čista in negovana koža osnova za zdrav, sijoč in mladosten videz. Ključna trojica v naši negi vključuje peno za čiščenje, ki nežno odstrani nečistoče in ličila, micelarno vodo, ki učinkovito očisti pore in pomaga zadržati vlago, ter piling za obraz, ki odstrani odmrle kožne celice, spodbuja obnovo kože in poskrbi za sijočo polt. Skupaj zagotavljajo zdravo, svežo in mladostno kožo.”

Preprosta rutina čiščenja kože bo poskrbela, da bo vaša koža čista, sijoča, voljna in pripravljena na nadaljnjo nego. Ta kombinacija izdelkov omogoča nežno odstranjevanje ličil, čiščenje površinskih nečistoč ter globinsko odstranjevanje odmrlih kožnih celic.

V kompletu prejmete:


Navodila za uporabo

  1. KORAK: Micelarna voda za obraz

Micelarno vodo nanesemo na bombažno blazinico in z njo nežno obrišemo obraz, da odstranimo ličila, odvečno umazanijo in maščobo. Micelarna voda ne potrebuje izpiranja zato je odlična tudi za hitro čiščenje, še posebej kadar ste v naglici.

Več o micelarni vodi si preberi TUKAJ.

  1. KORAK: Čistilna pena z vrtnico in miro

Čistilno peno v velikosti oreha iztisnite na dlan in jo spenite. S krožnimi gibi nežno vtrite peno po obrazu, nato jo sperite z mlačno vodo. Čistilna pena bo odstranila preostanek umazanije ter pripomogla k globinskemu čiščenju por.

Več o peni si preberi TUKAJ.

  1. KORAK: Piling za obraz z bambusovimi zrnci

Na navlažen obraz (to bo omogočilo da se bambusova zrnca bolje krožijo po koži) nanesemo manjšo količino pilinga, katerega nežno vtremo s krožnimi gibi. Izogibamo se predelu oči. Če imaš področja s povečanimi porami ali ogrci, posveti dodatno pozornost tem predelom, nato obraz temeljito sperite z mlačno vodo. Po končanem globinskem čiščenju na kožo nanesite vlažilno kremo, da jo pomirite in ji povrnete vlago.

Več o pilingu si preberite TUKAJ.

Micelarno vodo in čistilno peno lahko uporabljate vsakodnevno. Piling z bambusovimi zrnci pa je priporočljivo uporabljati enkrat do dvakrat na teden.

Zakaj izbrati izdelke Mia naravna kozmetika?

Ker boste z njihovo uporabo naravno(st) čudovite.
Skrbno izbrane naravne sestavine lokalnih dobaviteljev, podprte s strokovnim znanjem in pozitivnimi uporabniškimi izkušnjami, ustrezajo vsem zahtevanim standardom naravne kozmetike.

Anti-age krema

100% naravna

Anti-age krema

100% narejeno z ljubeznijo

Anti-age krema

izdelana
v sloveniji

Za-vso-druzino

Primerna za celo družino

Ni testirana na živalih

Ni testirana na živalih

Brez umetnih dodatkov

Brez umetnih dodatkov

Popolna intezivna nega kože obraza
Popolna intezivna nega kože obraza