Redno čiščenje obraza je še kako pomembno!

Micelarna voda

Se vam pogosto zgodi, da ste zvečer preprosto preveč utrujeni, da bi si vzeli čas za čiščenje kože na obrazu? To zagotovo ni najboljša navada, še posebej če redno uporabljate ličila. Redno čiščenje obraza je namreč izredno pomembno za zdravje in lepoto vaše kože … 

Dejstvo je, da redno čiščenje kože močno zmanjša tveganje za mozoljčke ali celo akne, za zamašene pore in podobne težave. Na obrazu se čez dan nabere precej umazanije in bakterij, ki jih moramo pred spanjem nujno odstraniti s kože. Namesto da torej zapravljate ogromno denarja za drage izdelke, namenjene lepšemu videzu kože, raje investirajte čas v redno čiščenje obraza pred spanjem. 

Tudi naša koža potrebuje počitek, da se lahko obnovi. Proces regeneracije kože bo precej manj uspešen, če bo »obtežena« z umazanijo in ličili. Dovolite torej svoji koži, da vsaj med spanjem zares zadiha.    

Micelarna voda

Ste preizkusili že ogromno različnih izdelkov, namenjenih odstranjevanju ličil, a še niste odkrili takšnega, ki bi vam povsem ustrezal?

Nekateri odstranjevalci ličil so lahko zelo agresivni do kože, kljub temu pa dela ne opravijo v celoti. Na koži se tako kopičijo ostanki ličil, kar lahko privede do številnih težav.

Pospravite različne gele, pene, mila in robčke za odstranjevanje ličil na dno predala ter naredite prostor za micelarno vodo.

Navdušeni boste nad tem, kako enostavno in hitro lahko z njeno pomočjo odstranite ličila – koža bo tako zares temeljito očiščena in pripravljena na počitek.

Micelarna voda za osvežitev, pomiritev in navlažitev kože

Seveda pa micelarna voda ni uporabna le kot izjemno učinkovito sredstvo za odstranjevanje ličil, ampak vam pride prav tudi pri redni negi kože.

Poleg tega da je odlična pri odstranjevanju ličil in nečistoč, namreč micelarna voda poskrbi tudi za pomiritev razdražene kože, njeno osvežitev in vlaženje.

Koža tistih, ki prisegajo na vsakodnevno uporabo micelarne vode, je postala s tem precej lepša in že na prvi pogled bolj zdrava.  

Micelarna voda
Micelarna voda

MIA MICELARNA VODA

Micelarna voda globinsko očisti in tonira kožo obraza zahvaljujoč delovanju micelov, ki pritegnejo maščobo, nečistočo in ostanke ličil, kožo pa pustijo navlaženo, mehko in čisto.

Micelarna voda, narejena z izredno nežnimi površinsko aktivnimi snovmi, ne spremeni hidrolipidnega plašča kože in ohranja ravnotežje na koži.

Ekstrakt čarovniške lešnice ima pomirjajoče, tonizirajoče in dekongestivno delovanje, aloe gel pa ima vlažilne, antioksidativne in obnavljajoče lastnosti kože.