Zakaj izbrati naravno kozmetiko?

Naravna krema za obraz

V današnjem svetu povprečna ženska starosti okoli 30 let in več , na leto porabi več kot pet kilogramov različne kozmetike. Kar je v tej številki strašljivo je dejstvo , da se več kot 50 odstotkov škodljivih snovi iz industrijskih kozmetičnih izdelkov absorbira neposredno skozi kožo v telo. Še ena številka, ki je zastrašujoča je , da naj bi se v povprečju ženska navsezgodaj srečala z 100 različnimi kemikalijami , ki se skrivajo v šamponih, pudrih, rdečilih, kremah, serumih ipd. Dan danes, ko je tempo življenja vse bolj hiter, ko smo vse bolj izpostavljeni stresu in pomanjkanju gibanja, ko so bolezni v porastu bi bilo prav, da se spremeni tudi naše zavedanje skrbi za zdravje in vračanja nazaj k naravi. In zavedanje o prednostnih uporabe naravne kozmetike.

Koža je naš največji organ oziroma čutilo , ki pokriva celotno telo. Zaščiti nas pred vsemi zunanjimi dejavniki- pritiski, temperaturo, udarci, svetlobo, bakterijami in drugimi škodljivimi tujki, ki bi lahko porušili notranje ravnovesje. Da lahko zvesto in dobro opravlja svojo funkcijo, ji moramo nuditi najboljše in jo tudi mi varovati pred hudimi spremembami.

Veliko kozmetičnih izdelkov, ki niso naravni so lahko škodljivi za naše zdravje naše zdravje, saj vsebujejo sestavine, ki v prehrani ne bi bile dovoljene. To so razni konzervansi, Petro kemikalije, umetne dišave in barve, kisline, sintetični filtri ter nanodelci. Te sestavine so lahko rakotvorne. Že v majhnih količinah lahko povzročajo draženje sluznice in lahko povzročijo alergije. So sintetičnega izvora na osnovi nafte, premoga in koži preprečujejo normalno delovanje. Preprečujejo tudi izločanje toksinov ter se kopičijo v maščobnem tkivu in obremenjujejo naša jetra.

Zaradi tega se je začelo vse večje zavedanje skrbi za zdravje in vračanja nazaj k naravi in uporabi naravne kozmetike ki je varna za uporabo in brez stranskih učinkov.

Uspešno zgodbo 100% naravne kozmetike Mia , ki navdušuje uporabnike vodi Martina Švab sicer diplomirana medicinska sestra in priznana vizažistka, ki pravi, da je idejo o lastni liniji naravne kozmetike dobila prav zaradi težav s kožo s katerimi se je srečevala pri sebi in pri strankah. Sedaj z skrbnim in butičnim izborom 4 izdelkov te težave uspešno rešuje.

Mia naravna kozmetika je s srcem narejena slovenska naravna kozmetika, ki jo odlikujejo posebej izbrane naravne sestavine domačih dobaviteljev in ozek nabor le teh v posameznem izdelku. Podprta je s strokovnim znanjem in pozitivnimi uporabniškimi izkušnjami. Ustreza vsem zahtevanim standardom s področja naravne kozmetike. Izdelki niso testirani na živalih in ne vsebujejo zdravju škodljivih sestavin ter umetnih barvil, dišav ali konzervansov. Primerni so tako za nego zdrave kot tudi občutljive kože in kože nagnjene k alergijam, kožnim boleznim, dermatitisu, ekcemom.

 

Naravna krema za obraz Mia

Linijo sestavlja krema Mia , ki je nežna naravna krema primerna tako za dnevno in nočno nego kože. V njej so združene sestavine, ki so še posebej primerne za občutljivo in suho kožo. Vsebuje le prvovrstne sestavine, ki kožo nahranijo in zaščitijo pred škodljivimi zunanjimi vplivi. Krema se lepo vpije, na koži pa ostane žameten občutek, še dolgo po nanosu. Primerna je za vse tipe kože in vse starosti.

Hidrolat sivke je drugi produkt , ki je del Mia kozmetike. Lahko se lahko uporablja kot čistilno sredstvo, saj kožo očisti do globin jo obnavlja in jo ne izsuši. Izrednega pomena je pri vlaženju naše kože.

  • Kožo pomiri in regenerira.
  • Je odličen po britju, pri sanaciji manjših opeklin in ranic.
  • Prav tako pomaga odpravljati kožne madeže in neenakomeren kožen ten ali blage akne.

Če želiš lepo in sijočo kožo potem je nujen izbor glinene maske Mia s konopljo. Glinene maske so namenjene intenzivnemu čiščenju kože. Glinene maske so namenjene intenzivnemu čiščenju kože. Kožo obnavljajo , imajo razstrupljevalni učinek in izboljšajo povrhnjico kože. Redna uporaba glinenih mask prinaša veliko pozitivnih učinkov na kožo. Prednost glinene maske Mia je tudi vsebnost konopljinega olja, ki kožo še dodatno razvaja.

Piling za obraz je nepogrešljiv korak pri doseganju ter ohranjanju čudovite in zdrave kože.

Mia naravna kozmetika je pred kratkim na trg lansirala 100% NARAVNI piling za obraz z bambusovimi zrnci, ylang ylang eteričnim oljem, jojobinim oljem , kokosovim maslom in čebeljim voskom , ki pomaga odstraniti odmrle celice iz obraza in kožo pripravi na ostale negovalne učinke.Izboljša se tekstura ,videz in ten kože pravtako pa se poveča se prekrvavitev in zmanjša se izrazitost gub.

Piling za obraz z bambusovimi zrnci